duminică, 16 noiembrie 2014

   Totul incepe de la 0,de la nimic. Incepe si se termina la un moment dat cand Dumnezeu nu mai are nici o apasare, nici o dorinta de a mai te tine in viata. 
  Totul incepe de la asa zisul Adam , primul om pe pamant inaintea venirei Evei cea pacatoasa . Dupa ce ei au fost alungati de Dumnezeu , drept pedeapsa , au fost obligati sa creeze alti copii . Deci , daca stam si ne gandim in aprofunzime , toti am fii frati intre noi . Dar asta este doar o poveste din sutele citite despre aparitia omului pe pamant.  
   Omul este fiinta cea mai dezvoltata mintal si fizic . Traim intr- o civilizatie si ne chinuim sa ne integram. De ce facem asta ? De ce trebuie sa ne intergam si nu putem sa fim noi insine ? Totii oamenii au ajuns sa semene unii cu altii , nu ies din monotonia care ne apasa pe fiecare in parte , nu vor sa fie priviti sau criticati de alte persoane care au aceeasi gandire de cacat ca a altor 200 . Frica de a fi exclusi,frica de a arata cine esti cu adevarat se afla in sufletul si mintea tuturor chit ca vor, sau nu , sa o zica cu voce tare . Se spune ca fiecare om este unic in felul sau , dar nu mai pot gasi nimic nou intr-o persoana, nici un accent , nici un cuvant iesit din comun , nici un gest , nimic , totul este la fel , la fel de plictisitor si monoton . 
    Pur si simplu ii urasc . Urasc ce sunt, ce au fost , ce au devenit . Toti sunt doar anumite "personaje" dintr-un roman lung care sfarseste la fel ca in oricare poveste . Urasc falsitatea lor,falsitatea cu care te privesc, zambetele false care ti le arata ,prieteniile false , cuvintele false  . Totul este fals !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu